Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Пацо

Регистриран на: 16 Ное 2009 Мнения: 10 Местожителство: София, България
|
Пуснато на: Сря Мар 17, 2010 3:24 am Заглавие: Въпрос относно profonika.com |
|
|
Здравейте, и се извинявам на Жеко за малко тъпата тема, но до сега колкото и да ви се стръва странно не бях си правил регистрация в www.profonika.com..
Регистрирах се, тествах сайта - наистина праща СМС-и..
Имам само едно питане - взима ли пари този сайт при изпращането на sms-и? Питам защото при регистрация ми искаха мобилния телефон, за да си получа потребителското име и паролата.. и се чудех дали има начин да ти кълват от сметката след като си им го дал?
Още веднъж прощавайте за некомпетентния въпрос - просто искам да се информирам..
Благодаря предварително за отговора/ите |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jeko Site Admin

|
Пуснато на: Пет Мар 19, 2010 10:55 am Заглавие: |
|
|
ne ti vzimat pari
prashtat ti sms za da sa sigurni che telefona e tvoi _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
eleena
|
Пуснато на: Вто Апр 06, 2010 11:22 am Заглавие: ПРоблем с www.profonika.com |
|
|
Здравейте, регистрирах се в www.profonika.com , но не знам защо не получих смс за парола , а всичко направих уж както трябва. Някакво обяснение имате ли? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jeko Site Admin

|
Пуснато на: Вто Апр 06, 2010 11:36 am Заглавие: Re: ПРоблем с www.profonika.com |
|
|
eleena написа: | Здравейте, регистрирах се в www.profonika.com , но не знам защо не получих смс за парола , а всичко направих уж както трябва. Някакво обяснение имате ли? |
moje da ste oburkali nomera
pri registraciata pishe
(Номера трябва да е в формат 00359XXXXXXXXX)
* 087 123 345 -> 0035987123345 _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
eleena
|
Пуснато на: Сря Апр 07, 2010 3:09 pm Заглавие: ПРоблем с www.profonika.com |
|
|
Ами точно така въведох номера, даже преди бях пробвала и с друг номер и също не получих отговор.Тогава помислих че сайта нещо не работи, но...Да не би да е от браузъра, използвам Опера. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jeko Site Admin

|
Пуснато на: Сря Апр 07, 2010 9:57 pm Заглавие: |
|
|
vuzmojno e da izpratiat sms-a sled kato se potvurdi linka koito idva po email _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sashyyy
|
Пуснато на: Пет Май 14, 2010 11:04 am Заглавие: Zdraweite |
|
|
znachi problemat e registrirwam se dawam gsm sichko pishe mi prowerete si imeila prowerqwam go ima 2 linka edinqt na bg drygiqt na latinica do tyk dobre no kato natisna edin ot linkowete mi se poqwqwa stranicata s poleto s aktiwirash kod w nego i kato natisna aktiwirai mi izpiswa s zeleni bykwi newaliden kod za aktiwirane molq za pomosht weche rpobwaxi s na brat mi telefona pak sushtoto |
|
Върнете се в началото |
|
 |
krisi.
|
Пуснато на: Нед Авг 29, 2010 6:22 pm Заглавие: |
|
|
abe hora kajete mi kade pishe registrirai se zashtot iskam da se registriram obache neshto ne vijdam kade pishe. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|